Week van de Amateurkunst



Vanaf 2 t/m 9 juni 2012 vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) weer plaats door heel Nederland. De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

In Nederland zijn maar liefst 8 miljoen mensen in hun vrije tijd actief bezig met kunst. Om dat zichtbaar te maken heeft Kunstfactor, sectorinstituut amateurkunst, het initiatief genomen om de landelijke Week van de Amateurkunst te organiseren.

‘Ontmoet je passie’ is de slogan van de WAK 2012 en nu ik ben ik benieuwd waar jij behoefte aan hebt als fotografieliefhebber…
Is dat een coachmoment, ontmoetingen met andere amateurfotografen, een plek om je werk te exposeren, hulp bij het presenteren en creëren van een portfolio of website, verdieping in de vorm van een lezing, pinhole-fotografie, bezoek van een fototentoonstelling, workshop over de print en finishing mogelijkheden, fotograferen op locatie, ontmoetingen met mensen uit het werkveld of eindexamen studenten fotografie van AKV St. Joost Breda, of iets anders?

Heb je zin om geïnspireerd te worden, nieuwe fotografen te ontmoeten en kennis te maken met iets anders dan een reguliere cursus en heb je een idee waar je als fotografieliefhebber behoefte aan hebt? Stuur dan een email naar lucianacaputo@h19.nl met je ideeën, behoeftes en voorkeuren. Dan zorgen wij voor een inspirerend fotografieprogramma waar je gratis aan kunt deelnemen in week 21 en/of 23.