2e jaars cursisten tonen in de eerste les het fotowerk wat ze tijdens de vakantie hebben gemaakt.










Marloes Rademaker (2e jaars) toonde in de eerste les diverse foto's. Als nieuwe cursist in de groep kon zich door middel van haar fotografie voorstellen aan de anderen. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.













Ralph Sips (2e jaars) laat zich niet alleen inspireren door Urban locaties maar ook door verschillende manieren van fotobewerking. Deze beelden zijn een kleine selectie uit zijn archief. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.










Willem van Kempen (2e jaars) legde in verschillende steden en landen de architectuur vast. Klik op de foto om het werk beter te bekijken.







In deze serie foto's gemaakt door José Koreman (2e jaars) is de mens afwezig. 
Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.















Karin Oude Sogtoen (2e jaars) reisde deze zomer af naar Zanzibar en maakte deze serie foto's. Klik op de foto om het werk beter te bekijken.



Karin maakte van haar serie foto's ook het filmpje ' Leven met de zee' met muziek van Rokia Traoré. Het filmpje is te bekijken via de onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=sDBpNGGfRfQ&feature=youtube_gdata_player







Ook maakte José Koreman een aantal portretten tijdens haar vakantie. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.




















Inge van der Heijden-Jongeneelen (2e jaars) presenteerde in de eerste les diverse serie. Van de trouwfoto's van haar dochter, tot de verstilde straatbeelden en zwart-wit portretten. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.












Naast architectuurfoto's richtte Willem van Kempen (2e jaars) zijn camera ook op mensen. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.