Praktijkzaterdag 3e jaars

In het 3e jaar vinden er vier praktijkzaterdagen plaats. De eerste van dit nieuwe seizoen was in Breda. We brachten o.a. een bezoek aan BredaPhoto in het Chassépark en in het Breda's Museum. Cursisten kregen de opdracht om hier te fotograferen en te spelen met de getoonde fotografie, de bezoekers en de architectuur. Hieronder enkele resultaten. Klik op de foto's om het werk beter te bekijken.








Petra Broeders (3e jaars) deed een fotografisch onderzoek naar de bezoeker die staat te kijken of aan de beelden voorbij loopt. Het levert een mooie serie foto's op waarin de bezoekers opgaan in de foto's.




Cootje Versteeg (3e jaars) maakte foto's die van één kant aansluiten in het kader en samen met de gebouwen een sfeer geven van het Chassépark tijdens BredaPhoto.

In het tweede deel van de dag waren de locatie om te fotograferen, Stadspark Valkenberg, Kruidentuin Begijnenhof, Willemmerkxtuin en de daarom heen liggende straten.




Cootje Versteeg (3e jaars) maakte foto's o.a. foto's in de Catharinastraat en de St Annastraat. Ondanks de zaterdagdrukte kreeg ze het voor elkaar om een serene sfeer in beeld te brengen.





Cootje Versteeg (3e jaars) maakte ook nog deze serie in het Chassépark. 













Philip Gross (3e jaars) deed een onderzoek naar kleur of zwart-wit. Door de serie zowel in kleur als in zwart-wit te tonen, kun je duidelijk ontdekken waar je voorkeur ligt en bij welke foto het wel werkt in zwart-wit en bij welke foto het niet werkt.