De Kunstsalon en Kunst Coach Sessie op zondag 9 februari



Beste kunstenaar/ liefhebber/hobbyist
Zondag 9 februari 2014 organiseert h19 Centrum voor de kunsten in Oosterhout voor de derde maal een Kunst Coach Sessie en tijdens de Kunstsalon kunt u het fotografie werk bewonderen van onze 2e, 3e en 4e jaars cursisten.

De Kunst Coach Sessie activiteit vindt tegelijk plaats met De Kunstsalon van zondag 9 februari, een expositie van beeldend en audiovisueel werk van cursisten van h19.

Voor beide activiteiten willen wij u uitnodigen.
De Kunst Coach Sessie is specifiek gericht op mensen met een duidelijke passie en affiniteit voor het zelf maken van beeldend werk, 2 D, 3D en fotografie.
Verrassend veel mensen zijn thuis, in eigen atelier, in werkplaatsen en verenigingen, kunstzinnig bezig met beeldend werk en fotografie. De docenten van h19 hebben de ervaring dat een tentoonstelling van Beeldende Kunst een aanzet is tot bijzondere gesprekken met de bezoekers over eigen werk en affiniteiten. Dit willen we optimaal benutten en u uitnodigen voor een kunstcoach sessie. We vragen u één eigen beeldend werk of fotowerk ter bespreking mee te nemen. Dit vergemakkelijkt het gesprek en maakt duidelijk waar uw affiniteit ligt. Deze gesprekken enthousiasmeren, inspireren en kunnen activerend werken op het gehele beeldende proces.


Iedereen is van harte welkom op onze Kunstsalon en Kunst Coach Sessie op 9 februari 2014 tussen 11.00-16.00 uur


h19 Heuvel 19 Oosterhout


Beide activiteiten zijn vrij toegankelijk.


Met vriendelijke groet,

De coaches:
Godelieve, Margriet, John, Luciana, José, Maaike