Oproep voor leden, wie heeft er interesse?


De fotoclub De Ontspanner is een begrip in Oosterhout en bestaat inmiddels ruim 60 jaar. De leden praten graag over fotografie, de mogelijkheden van digitale fotografie en de kwaliteit van het beeld staat steeds centraal. Het gaat niet alleen om het bespreken of exposeren van foto’s maar ook praktijkervaring opdoen. De leden werken aan ontwikkeling en kwaliteit van de foto’s.
Eenmaal per jaar is er een expositie in Het Oelbert Gymnasium Oosterhout. Alle  leden zijn lid van de fotobond. De leden komen wekelijks bij elkaar in het clubgebouw van De Ontspanner waar foto’s besproken worden. De huidige contributie bedraagt 70.00 euro per jaar.
Lid zijn van de fotoclub betekent o.a. verder ontwikkelen van je hobby fotografie. Op de bijeenkomsten worden, foto’s besproken, zijn er werkavonden en eenmaal per jaar is er een fotodag.We doen ook mee aan de bondsfotowedstrijd, benevisie en regulieren wedstrijden. We hebben uitwisseling met andere fotoclubs en twee maal per jaar een gastspreker.
De Ontspanner heeft een website www.deontspanneroosterhout.nl  Bezoek deze site van onze club.Indien je vragen hebt of een keer onze gast wil zijn op de clubavond neem dan via de site contact met ons op.
We hebben een aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe enthousiaste leden.