9 september - Kijk & Doe



Op woensdag 9 september presenteert h19 een uitnodigend programma in het geheel gerenoveerde gebouw op Heuvel 19.

De dag is opgesplitst in 3 dagdelen;

10.00-13.00 Kunst & Koffie
De ochtend bestaat uit aanbod voor volwassenen en aanbod voor heel jonge kinderen met begeleiding van (groot ) ouders. Een greep uit het aanbod: van beeldende kunst en fotografie is er tussen 10.00 en 13.00 een presentatie, uitleg, een korte lezing en een voordracht in combinatie met een workshop over een specifiek thema binnen de schilderkunst. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.
Voor de allerkleinsten is er Muziek op Schoot en Muziek met peuters, cursussen waar je als (groot) ouder met je (klein) kind volop geniet van het samen doormaken van de muzikale ontwikkeling van kinderen tussen de 6 maanden en 3 jaar. Er zijn ook diverse instrumentale workshops te volgen. Ook is er dans voor dreumesen en bewegen op muziek voor senioren.

14.00-17.00 Doe & Probeermiddag
Het aanbod in de middag is gericht op scholieren van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Er zijn o.a. inloopworkshops tekenen en schilderen en boetseren, Muziekatelier, Spelen met Muziek, instrumentale workshops, ( piano, drums, viool ) workshops theater en workshops dans in allerlei verschillende stijlen.

19.30-21.30 Kunstproeverij
Iedereen is natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe het h19 gebouw er vanbinnen uitziet, dus kom rustig kijken, je bent ook van harte welkom om mee te doen maar het hoeft niet. Tijdens deze avond zijn docenten samen met oud-cursisten , volwassenen en jongeren, aan het werk. Je neemt letterlijk een kijkje in de keuken, je proeft de sfeer, maakt kennis met docenten, cursisten en de prachtige ateliers, dansstudio en muziekstudio’s.

Ook voor ons, docenten en cursisten is het een totaal nieuwe omgeving, we zijn net zo nieuwsgierig, enthousiast, verbaast en onwennig.
Naast deze activiteiten is het ook mogelijk aan workshop theater voor volwassenen te volgen en een workshop gitaar ( GuitarClass Retro ) voor volwassenen.

Voor alle activiteiten geldt dat u zich niet hoeft in te schrijven en dat alles gratis toegankelijk is. Cursisten van h19 die al zijn ingeschreven zijn natuurlijk van harte welkom om die dag ook mee te doen in hun eigen cursus of juist een kijkje te nemen bij de andere disciplines.

10.00-17.00 Garage Sale In het gebouw Heuvel 23 houden we uitverkoop van veel spullen die we niet meer terug kunnen plaatsen in ons gerenoveerde gebouw. Grijp je kans! Neem je gekochte spullen meteen mee! Meubilair, expositiemateriaal, lijsten, schildersezels, vitrines, klokken, lampen en nog veel meer. Wees op tijd: Weg is weg!