Kunstsalon zondag 21 februari



Zondag 21 februari 2016 organiseert h19 Centrum voor de kunsten in Oosterhout weer een Kunstsalon en een Kunst Coach Sessie.

De Kunstsalon: een expositie van beeldend en audiovisueel werk van cursisten van h19. We laten u dit jaar in het bijzonder zien hoe de werken tot stand komen. Het werk van jeugd en jongeren zal ook een plaatsje krijgen binnen deze tentoonstelling.
De Kunst Coach Sessie vindt tegelijk met de Kunstsalon plaats en is specifiek gericht op mensen met een passie en affiniteit voor het zelf maken van beeldend werk, 2D, 3D en fotografie.
Verrassend veel mensen zijn thuis, in eigen atelier, in werkplaatsen en verenigingen, kunstzinnig bezig met beeldend werk en fotografie.

De docenten van h19 hebben de ervaring dat een tentoonstelling van Beeldende Kunst een aanzet is tot bijzondere gesprekken met de bezoekers over eigen werk en affiniteiten. Dit willen we optimaal benutten en u uitnodigen voor een kunstcoach sessie. We vragen u één eigen beeldend werk of fotowerk ter bespreking mee te nemen. Dit vergemakkelijkt het gesprek en maakt duidelijk waar uw affiniteit ligt. Deze gesprek- ken enthousiasmeren, inspireren en kunnen activerend werken op het gehele beeldende proces.

Iedereen is van harte welkom bij onze Kunstsalon en Kunst Coach Sessie op 21 februari 2016 tussen 11.00-16.00 uur in ons gerenoveerde gebouw aan de Heuvel, nr. 19 in Oosterhout.

Beide activiteiten zijn vrij toegankelijk, we zien u graag!