FOTO EXPOSITIE F.A. RIJEN 11 EN 12 JUNI.
Op 11 en 12 juni aanstaande houdt F.A. Rijen haar jaarlijkse foto-expositie in de Boodschap, Nassaulaan 62 te Rijen. Op zaterdag 11 juni is de openingstijd van 13.00 tot 18.00 uur en op zondag 12 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag rond 14.00 uur zal Luciana Caputo, documentair fotografe en docent fotografie, de officiĆ«le opening verrichten en een aantal foto’s bespreken. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
F.A. Rijen is een fotoclub met 30 leden uit Rijen en omgeving, opgericht in 1984 en aangesloten bij de Nederlandse Fotobond onder nummer 1538. Ons “thuishonk” is de Boodschap in Rijen en we komen hier wekelijks bij elkaar.

Op deze expositie presenteren 29 van de 30 leden van F.A. Rijen recent fotowerk op een door hen zelf gekozen wijze. Naast “losse” foto’s worden er ook diverse series geĆ«xposeerd. Enkele onderwerpen die u zoal tegen kunt komen: de natuur in diverse hoedanigheden-aparte stillevens-een reisje met het OV-een echte blikvanger-de mens van dichtbij en in zijn leefomgeving-zand en strand-een stadsgezicht van 150 cm bij 30 cm.………………………..
Verder zijn er foto’s te zien van een bezoekje aan de Piushaven in Tilburg en een doe-avond met het thema Water.
Er worden ook een vijftal nieuwe audiovisuele producties getoond. Ook hier diverse onderwerpen: landschappen-dromen en relaxen-de gevolgen van de goudkoorts in Spanje-het betreden van heel onbekend terrein
In de expositie zijn tevens kunstwerken opgenomen die gemaakt zijn door familie van clubleden. Naast schilderijen en tekeningen ook grafisch werk en objecten gemaakt van “gevonden voorwerpen”. 

Nadere informatie over de fotoclub, de expositie en andere activiteiten is te vinden op: www.farijen.nl

Tijdens deze expositie is ook werk te zien van Wiel Bongaerts oud cursist van H19.