woensdag 7 september





As woensdag gaan we weer aan de gang bij h19, doe mee! Probeer wat bij jou past, kennis maken, dansen, 3D printen, een buitenwezen bouwen, instrumenten proberen, vragen stellen, inschrijven, danskleding passen, koffie drinken, inswingen, fotograferen met je mobiel of gewoon even bijkletsen tussen 14-17 en 19-21 uur, we zien je graag verschijnen!

Op zolder is het fotografie/theorie lokaal ingericht met fotowerk. Zelf ben ik aanwezig tussen 14:00-17:00. Dus wil je met mij kennis maken, proeven van de H19 sfeer of je vakantie verhalen vertellen? Dan ben je welkom!

Tot morgen,
Luciana Caputo


Tussen 19:00-21:00 is er nog steeds van alles te zien in het fotografie lokaal op zolder en organiseert mijn nieuwe collega Bart Blewanus het volgende:

"Foto-grafie betekend schrijven met licht. Om te kunnen fotograferen heb je een camera en een lens nodig. De lens zorgt voor scherpte en helderheid in de foto, maar hoe eigenlijk? Aan de hand van een legendarische camera, de Hasselblad, zien we hoe een lens het licht binnen in de camera een foto laat schrijven."