Al de derde keer viert de sector het ‘Festival of Imaging’ en wordt Hamburg het mekka van de fotografie en de videografie.



Van 21 tot 24 september 2023 staat Hamburg genoteerd op de kalender van nationale en internationale filmproducenten en fotografen, die zich kunnen verheugen op een goedgevuld programma. Onder auspiciën van Albert Watson, een van de meest succesvolle en markante fotografen ter wereld, volgt het ene hoogtepunt op het andere. Dat zijn keynotes, conferenties, special area’s, exposities, wedstrijden en nog veel meer.

Dit jaar wordt voor het eerst een B2B Day gehouden om de professionals een exclusief eigen netwerkkader te bieden. Keynote speakers als Esther Haase of Michael Martin geven geïnteresseerden een gedetailleerde kijk op hun werk en experts uit de belangrijkste technologiesectoren nemen samen het podium in onder het motto “Beyond the Photoverse” om te discussiëren over fotografie in het spanningsveld tussen NFT, AI, Web3, Metaverse en crypto.

Met ideale promotiekansen! Albert Watson houdt zijn keynote al op de eerste dag om 15.00 uur. Hij startte zijn carrière al in 1970 met een mix van kunst-, mode- en reclamefotografie en heeft enkele van de meest iconische foto’s aller tijden gecreëerd. Portretten van Alfred Hitchcock en Steve Jobs, beauty shots van Kate Moss, scènes uit Las Vegas of fotografische stillevens van artefacten van koning Toetanchamon – Watsons indrukwekkende werken zijn te zien in galerijen en musea over de hele wereld en het vaktijdschrift Photo District Newsrekent hem tot de 20 invloedrijkste fotografen aller tijden.

Advertentie